Samhandling i praksis gjennom Energikonsulenter

Prosjektet Energikonsulentar, som skal sikre at barn og unge med særskilte behov skal kunne delta og oppleve fellesskap i eigna organisert aktivitet i sitt nærmiljø, er no godt i gang. Møt dei som skal jobbe i prosjektet.

Randi Marie Berntsen Farnes
27.10.2020
Voluptate dolorem ipsam consequatur doloremque ex optio voluptatem quaerat totam. Ut ea laborum. In facere laudantium ad aut co

Det var over 110 søknedar som kom inn til de tre prosjektstillingene som Energikonsulenter!

Lars Peder Bovim er møteplassleder for Knutepunktet - møteplassen som prosjektet har utspring fra. Han er overveldet over responsen på disse stillingene, og ikke minst imponert over kvaliteten på søkerene.

De tre heldige som har endt opp med å bli ansatt i henholdsvis Vestland idrettskrets, Bergen kommune og Helse Bergen er Vilde Næss Brodahl, Martin Lie og Vegard Berge Sandven. Sammen skal de, på tross av at de er ansatt i tre ulike organisasjoner, jobbe som et team for å få flest mulig barn og unge med særskilte behov ut i organisert aktivitet.

I tillegg til å være velutdannet innen aktuelle fagfelt har de alle selv opplevd hvor viktig det er med mestring og tilhørighet gjennom idrett og fysisk aktivitet, og de gleder seg til å komme i gang med å gi flere barn og unge med særskilte behov gode og trygge opplevelser.

Med seg har de prosjektkoordinator, Regina Hamre i Idrettsklynge Vest, som skal ha ansvaret for å koordinere framdriften og forskningsdelen av prosjektet. Når vi setter i gang slike prosjekt er det viktig å vite effekten av tiltaket, om hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Det vil gjøre jobben lettere når vi etter to år skal se på hvordan en eventuelt skal videreføre disse funksjonene.

Lars Peder Bovim fungerer også som prosjektleder og på spørsmålet om hvorfor en har valgt å ansette energikonsulentene i tre ulike organisasjoner er han helt tydelig i svaret: "Skal vi lykkes med de utfordrende overgangene mellom spesialisthelsetjeneste, kommunehelsetjeneste og frivillighet er vi avhengig av god samhandling på tvers av fag og organisasjon. Med tanke på videreføring etter prosjektslutt ønsker vi å ha eierskap i hver av organisasjonene, og utfordre oss selv innenifra".

Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam, Vestland idrettskrets er prosjekteier. Les meir om innholdet i prosjektet her.

Hva er e-sport?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipundefined undefinedundefined undefinedundefinedun

E-sport forklart

Forskning på feltet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Nesten der!

Du vil snart få en e-post hvor du klikker for å samtykke, så blir du lagt til nyhetsbrevet. Problemer? Gi oss en lyd.
Oisann.. Noe gikk galt, prøv én gang til. Problemer? Gi oss en lyd.