Videreføring av prosjektet "Team Sterk"

Gjennom et intiativ fra møteplassen Knutepunktet i Idrettsklynge Vest, har Idrett Bergen Sør, Fana IL og Idrettsklynge Vest pilotert et lavterskel styrketreningstilbud for ungdommar med usynlige behov.

Energisenteret for barn og unge
22.2.2022
Et ab et omnis omnis voluptatem qui rerum exercitationem. Omnis debitis vel neque dolore illum voluptas numquam. Omnis saepe quasi perferend

Hva er "Team Sterk"? 

Prosjektet, som har fått navnet «Team Sterk», har hatt som hovedmål å bruke rettledet gruppebasert styrketrening som en arena for mestring, trivsel og fellesskap. Målgruppen er ungdommer i alderen 13-19 år om er under oppfølging av skolehelsetjenesten, kommunehelsetjenesten eller spesialisthelsetjenesten, og som har usynlige utfordringer, for eksempel angst, utenforskap eller begynnende skolefrafall. Styrketreningstilbudet legg til rette for at deltagerne på sikt kan opparbeide seg nok kunnskap og tro på egne evner til å kunne gjennomføre trening i idrettslaget sitt styrkerom på egenhånd eller sammen med en treningskamerat, eller til å ville delta i andre aktivitetstilbud i idrettslaget. På denne måten er treningstilbudet et mellomledd og en trygg overgang fra helsetjenesten og til det ordinære idrettstilbudet. Team Sterk kan med andre ord være et viktig ledd i å sikre at målgruppen finn seg til rette i aktivitet og kan oppleve langvarig aktivitetsglede.

Videreføring:
Prosjektet videreføres av Idrett Bergen Sør, med støtte fra Fana IL for å sponse medlemskap i idrettslaget for deltakere.


Nysgjerrig på arbeidet til Idrett Bergen Sør og Fana IL?

Hva er e-sport?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipundefined undefinedundefined undefinedundefinedun

E-sport forklart

Forskning på feltet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Nesten der!

Du vil snart få en e-post hvor du klikker for å samtykke, så blir du lagt til nyhetsbrevet. Problemer? Gi oss en lyd.
Oisann.. Noe gikk galt, prøv én gang til. Problemer? Gi oss en lyd.