Kurs med Trygge Utøvere

Vil du lære mer om hvordan du tilrettelegger aktivitet for barn og unge med usynlige behov? Da må du melde deg på kursrekken til Trygge Utøvere!

Idrett Bergen Sør
27.9.2020
Deserunt consequatur omnis est ad eum tempora necessitatibus. Molestiae expedita ducimus quia rem rerum nam. Qui eaque harum voluptatem qui

Hva er usynlige behov?

Noenbarn og unge har utfordringer som kan være vanskelige å oppdage med første øyenkast.  
Det kan for eksempel være psykiske lidelser, sosiale utfordringer eller somatiske plager som i liten grad er synlige på kroppen. Usynlige utfordringer er altså utfordringer som havner utenfor «paraidrett»-paraplyen. Men likt som med paraidrettsutøvere, trenger utøvere med usynlige behov større eller mindre grad av tilrettelegging for å kunne oppleve trygghet, mestring og bevegelsesglede i fysisk aktivitet.

Men hvordan møter en egentlig disse barna og ungdommene?
Vi veit at mange trenere, aktivitetsledere og andre ressurspersoner rundt et barn eller en ungdom kan kjenne seg usikker på hvordan de skal skal møte og tilrettelegge aktivitet på en god måte. Målet med kurset og nettressursen Trygge Utøvere er derfor å gi aktivitetsledere, trenere og andre resssurspersoner gode verktøy og tips som  kan brukes til å skape mestring, bevegelsesglede og sosialt fellesskap for alle.

Kursrekka innholder tre ulike kurs:

Hvem passer kurset for? 

Kurset er for alle som ønsker å lære mer om barn, ungdom og tilrettelegging i fysisk aktivitet. Det kan være deg som er trener, instruktør, aktivitetsleder, lærer, miljøarbeider, støttekontakt, vernepleier, fysioterapeut, student, mor, bror, bestefar... Det passer for deg som brenner for at alle, uavhengig funksjon og behov, skal trives i og mestre fysisk aktivitet.

Hvor og når? 


Kursene går kveldstid på Energisenteret for barn og unge.

Hva er e-sport?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipundefined undefinedundefined undefinedundefinedun

E-sport forklart

Forskning på feltet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Nesten der!

Du vil snart få en e-post hvor du klikker for å samtykke, så blir du lagt til nyhetsbrevet. Problemer? Gi oss en lyd.
Oisann.. Noe gikk galt, prøv én gang til. Problemer? Gi oss en lyd.