Stø Kurs

Aktivitetstilbud for ungdommer

Stø Kurs er et aktivitetstilbud for ungdom i alderen 13-19 år som faller utenfor ordinær idrettsaktivitet i Bergen. Det kan være ulike grunner, men for de fleste handler det om behov for fart og spenning samt. et mindre fokus på konkurranse og prestasjon. Målet er at ungdommene gjennom aktivitet skal få danne sosiale relasjoner, oppleve mestrings og finne seg spennede og positive aktiviteter og fylle hverdag og fritid med. Stø Kurs arrangerer aktiviteter som Styrketrening og Crossfit, men ungdommene vil også ha store muligheter til å påvirke valg av aktivitet underveis sammen med instruktørene.

Stø Kurs arrangeres av Idrett Bergen Sør i tett samarbeid med stiftelsen WayBack. Sammen har de høy kompetanse og lang erfaring med målgruppen, og jobber aktivt for å gi de deltakende ungdommene spennende aktivitetsopplevelser de sent vil glemme. Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam.
I prosjektgruppen er det representanter fra helsevesenet, skolevesenet, det frivillige og politiet, med mål om å sikre et helhetlig aktivitetstilbud for ungdommer.

Tidspunkt: 

Tirsdager: 14:30-16:00 Styrketrening i Fana Arena

Torsdager: 15.45-16.30: Crossfit-inspirert trening i Sandslihallen

Tilbudet er gratis for de som deltar.

Kontakt: 


Erik Rustad
Mobil: 95368962
E-post: aktivitet@idrettbergensor.no


Spørsmål om prosjektet?

Erik Rustad

Hva er e-sport?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipundefined undefinedundefined undefinedundefinedun

E-sport forklart

Forskning på feltet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.